+31 (0)182 612 345

ma-vrij
09:00 - 12:30
 
13:30 - 17:00

Van Fobie naar Vrijheid

Ervaringen

Ervaring Piet

Pieter Frijters weet zijn cursisten direct op hun gemak te stellen. Vanaf het prille begin blijkt dat hij niet slechts zijn kennis uitdraagt, maar zelf ook op die wijze in het leven staat. Hij is een kwartier te laat, maar komt relaxed en zonder stress binnen, legt zijn jasje in een hoek neer, kijkt even het gezelschap rond en begint volkomen op zijn gemak met de groepscoaching. Het is mij meteen duidelijk: hier staat een gelouterde coach en levenskunstenaar die noch door de omstandigheden noch door de problemen van zijn cursisten uit zijn evenwicht zal raken.

Bravo voor Pieter en zijn no-nonsense-aanpak waarbij angsten en fobieën via de techniek van MindTuning betrekkelijk snel wegsmelten. Ook in ons gezelschap van 8 mensen blijkt al na de eerste dagsessie resultaat. Bij een enkeling duurt het iets langer, maar ook hier verandert al binnen een week het kijken en daarmee ook het persoonlijke patroon van knellende gewoonten en belemmering van de eigen gedachten.

Daarbij raak je niet alleen je angst of fobie kwijt. Je verandert tegelijkertijd ook in al je facetten in gedrag en persoonlijke uitstraling met toenemende initiatieven en meer dagelijkse energie. Dat ervaart elke cursust al binnen een week. Pieter Frijters geeft je het zetje dat je nodig hebt en hij gaat bovendien respectvol om met elk individu en eventuele emoties die loskomen. Ik kan iedereen deze groepscoaching MindTuning aanbevelen. Wanneer je zijn tips consequent in de praktijk brengt en voldoende gemotiveerd bent om te veranderen, dan zul je de resultaten al spoedig ervaren.

Pieter Frijters weet bij iedereen gevoelsmatig de juiste persoonlijke snaar te treffen zodat je weer in staat bent intens te genieten van je eigen dagelijkse levensmuziek en die van anderen.

Hartelijke groet en eveneens alle goeds toegewenst,

Piet


Schrijf je nu in voor een stottercursus